Bestill rørlegger

Tlf: 74 01 99 00

Vi utfører rørleggertjenester i Steinkjer, Verdal, Levanger og Inderøy!
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

Vi tar kontakt så raskt som mulig.

 • Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 25 MB, Max. files: 5.

  Hva kan vi hjelpe deg med?

  Tradisjonelle rørleggertjenester

  Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, uansett hvor stort eller lite det er.

  Vi gjør alt fra å reparere toalett, skifte blandebatterier og montere servantskap, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler.

  Bad og våtrom

  Et bad levert av oss følger retningslinjer og krav slik at du unngår uheldige overraskelser i fremtiden. Vi leverer samtlige tjenester for oppbygging av nye våtrom og rehabilitering av våtrom. Vi deltar i hele prosessen, slik at du får badet du har drømt om! Planleggingen av oppussing av badet er svært viktig og har du en fagmann med på prosessen kan du få tips og råd om smarte løsninger som du kanskje ikke kjente til fra før.

  Varme og sanitær

  Vi hjelper deg med installasjon, service og vedlikehold av varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger.

  Vi har dyktige fagfolk. Derfor kan du være trygg på at vi finner den optimale varmeløsningen for din bolig, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere. Vi kommer hjem til deg på en uforpliktende befaring. Deretter kan vi hjelpe deg med løsningsvalg, montering, innstillinger og justering.