Våre tjenester

Bad4

Varme og sanitær

Noen tror at å velge varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger er komplisert. Det har de helt rett i. Men vi kan hjelpe deg. Med å velge. Med å installere. Med service og vedlikehold.

"Varme for mindre" er vårt løfte om å finne den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg. Du har mye igjen for å velge riktig varmeløsning: – Du sparer mye penger – Du gjør noe bra for miljøet – Du øker verdien på boligen din – Du får et mer komfortabelt innemiljø.

Vi har dyktige fagfolk. Derfor kan du være trygg på at vi finner den optimale varmeløsningen for din bolig, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere. Vi kommer hjem til deg på en uforpliktende befaring. Deretter kan vi hjelpe deg med løsningsvalg, montering, innstillinger og justering.

Tradisjonelle rørleggertjenester

Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester og kan hjelpe deg dersom det oppstår et problem med ditt røranlegg, stort eller lite, på bad, kjøkken eller utendørs, hjemme eller på hytta.

Vi gjør alt fra å reparere toalett og skifte blandebatterier, til å utføre større oppdrag som reparasjon av rørbrudd og utskifting av gamle fyrkjeler.

Bad og våtrom

Oppussing av bad er en omfattende prosess. Når et bad skal pusses opp er det viktig at oppdragsgiver blir fornøyd med det endelige resultatet visuelt, men kanskje enda viktigere er det at arbeidet er riktig utført, slik at det ikke dukker opp noen problemer med dette i etterkant. For oss er dette en selvfølge.

Et bad levert av oss følger retningslinjer og krav slik at vi unngår uheldige overraskelser i fremtiden. Vi leverer samtlige tjenester for oppbygging av nye våtrom og rehabilitering av våtrom. Vi deltar i hele prosessen, slik at du får badet du har drømt om! Planleggingen av oppussing av badet er svært viktig og har du en fagmann med på prosessen kan du få tips og råd om smarte løsninger som du kanskje ikke kjente til fra før.

Vaskerom

Prosjekt og referanser

S-Rør AS er en betydelig aktør i markedet når det gjelder både større og mindre byggeprosjekter. Vi prosjekterer alt fra bad hos privatpersoner til leilighetskomplekser og næringsbygg i privat og offentlig sektor.