Veien til drømmebadet

Veien til drømmebadet

Nytt bad fra A - Å

Steg 1. - Planlegging

Det aller første du må planlegge, er budsjett. Deretter må du tenke på hvilke behov du har.

Vi anbefaler at jobben er 100% ferdig planlagt før selve oppussingen starter. Dette innebærer også at alle detaljer som fliser, fugemasse og slukrister er avklart på forhånd.

Dersom du har klare tanker på hvordan du ønsker at drømmebadet ditt skal se ut, er det enklere for oss å komme med anbefalinger som passer din stil, og gi et riktig prisoverslag etter vi har vært på befaring.

Dersom du ønsker hjelp til å tegne badet og velge riktig innredning hjelper vi deg gjerne! Dette er helt gratis.

Steg 2 - Befaring

Befaring er et av de viktigste stegene på veien til nytt bad. Under en befaring vil rørleggeren sjekke status på rør og andre viktige deler av boligen. Rørleggeren vil komme med smarte tips og forslag til løsninger du kanskje ikke har tenkt over selv.

Befaringen bidrar til at vi kan levere det beste mulige resultatet, slik at du får drømmebadet ditt. Etter befaringen vil du få et pristilbud på jobben som skal gjøres.

Steg 3. - Valg av samarbeidspartner

For å bestemme seg for hvem som skal utføre jobben kan det være fornuftig å hente tilbud fra flere aktører. Du må derimot ikke la deg lokke av prisen alene.

Hos seriøse aktører vil prisen på et bad variere mindre, mens useriøse aktører ofte kan gi mange gode tilbud. Sjekk alltid om aktørene du vurderer å benytte deg av har de nødvendige godkjenningene som behøves for å kunne utføre arbeidet, at de har ansvarsforsikring og at alle håndverkerne har fagbrev/svennebrev. Det kan være lurt å be om referanser.

Steg 4. - Gjennomføring

Å pusse opp et bad vil i gjennomsnitt ta fire uker. Du bør overlate det meste av jobben til fagpersoner slik at du er sikker på at jobben blir utført riktig.

I denne fasen er det avgjørende å ha god logistikk mellom de involverte i prosessen, og ha en klar fremdriftsplan. Bestill alle varer og alt av utstyr til badet i god tid før oppstart, slik at du unngår forsinkelser.

Dersom du ikke ønsker å holde i prosjektstyringen selv, kan vi i Comfort S-Rør bidra med dette.